Thursday, January 26, 2012

George Soros dolda agenda

Boken "The Shadow Party" kastar ett ljus på multimiljardären George Soros dolda politiska värld. Den förklarar hur han använder sin filantropiska verksamhet som kamouflage för en dold politisk agenda med verksamheter i ett flertal länder.


Soros har underminerat valutor, val och störtat regeringar över hela världen. Nu har han nu siktet inställt på USA. Amerika är den sista bastionen med frihet och självständighet i en värld som snabbt globaliseras med hjälp av de nya "smily"-fascisterna. Soros har konstaterat att Amerika är "det främsta hindret för en stabil och rättvis världsordning". För att uppnå sina mål har han skapat ett nätverk av hemliga frontgrupper känt som Skuggpartiet ("The Shadow Party").

För alla som vill förstå Soros dolda agenda är boken "The Shadow Party" är absolut måste.


Glenn Beck med Richard Poe, den 22 April 2011 (HELA PROGRAMMET)


Spelar Hillary Clinton Octavian för president Obamas Julius Caesar? Har Hillary positionerat sig själv för att framstå som USA:s "frälsare", efter att Obama har fallit? Faktum är att Hillary själv hjälper till att orkestrera Obamas fall, med lite hjälp av hennes sedan länge allierad George Soros? Glenn Beck diskuterar denna möjligheten med författaren till Shadow Party Richard Poe.

No comments: