Tuesday, January 17, 2012

Secret Weapon: Hur ekonomisk terrorism fällde den amerikanska aktiemarknaden

I motsats till vad rörelsen "ockupera Wall-Street" berättar för dig, så det är inte giriga Wall-Street-direktörer som orsakar kriserna i Europa och USA. Ett av USA:s största finansiella proffs Kevin D. Freeman avslöjar i en chockerande bok att den verkliga boven i dramat är en ekonomisk krigföring som USA:s fiender utnyttjar genom att spela på landets finansiella svagheter.


I Secret Weapon avslöjar Freeman hur alla bevis – inklusive motiv, medel och tillfälle – pekar på USA: s utländska fiender som medvetet driver landets ekonomi till ruinens brant. I denna fantastiska bok avslöjar Freeman bl a följande:

• Bevisen länkar kommunistiska Kina och Islamistisk (muslimsk) finansiering till den ekonomiska krigföringen mot USA.

• Hur de första rapporterna länkar börskraschen 2008 till en ekonomisk terrorism. Och orsaken till att regeringen Obama fortsätter att titta åt andra hållet.

• Hur den finansiella attacken utvecklades, och hur gärningsmännen försökte dölja sina spår efter sig.

• Och inte minst varför du bör förvänta dig ytterligare finansiell attack med mer förödelse än 2008.

• Hur du kan skydda dig mot den kommande förödelsen.

I Secret Weapon får du lära dig vad västvärldens fiender vet och vad Obama-administrationen har valt att ignorera, samt om hur djupt känsliga de finansiella systemen är för finansiell terrorism, och att västvärlden är måltavla för ytterligare och ännu mer destruktiva attacker från våra fiender, som vill att lamslå världens ledande ekonomier Europa och USA. Om du vill skydda dig och skydda västvärlden, så måste du läsa om de hemliga vapnen för att förstå den nya tidsålderns krigföring. Detta är en tidsålder då våra fiender vill föra USA och Europa tillbaka till den mörka medeltiden.


No comments: