Sunday, December 20, 2015

Det handlar om Islam

Det finns två sätt att se på ett samhälle. Det första handlar om hur en grupp skulle vilja att samhället ser ut. Den andra gruppen utgår från hur mänskligheten faktiskt beter sig och om hur man kan bygga ett bättre samhälle baserat på en sådan världssyn. Det kan ju knappast råda någon tvekan om att Socialister, Marxister och nu mer kända Islamister vill bygga sina samhällen efter en utopisk dröm om hur ett samhälle skulle kunna se ut enligt deras idealiserade världsbild.

Ända sedan upplysningstiden på 1700-talet har debatten om trovärdigheten för den kristna religionen pågått och på senare tid även innefattat Islam. Den enda starka religiösa rörelsen i västvärlden är Islam och dess avart Islamismen. Denna rörelse står i total kontrast till västerlandets idéer. I Europa och Nordamerika har det bildats en kultur som bygger på idén om tron på människans förnuft. Vi har utvecklat ett samhälle där flertalet är övertygade om att man inte okritiskt bör tro på sådant som makthavare och andra auktoriteter som religiösa företrädare hävdar. I ett sådant samhälle är det omöjligt att förena grupper som har en fundamentalt avvikande syn, utan att en total konfrontation förr eller senare kan undvikas. Man måste vara ganska korkad för att tro på att det är möjligt att integrera grupper med en religiös syn som fundamentalt går stick i stäv mot vad majoriteten i västerlandet tror på. I vart fall är de som i sin enfaldiga ideologi tror på att alla olika grupper utan problem kan integreras i Europa antingen helt oinformerade om vad de står upp emot, eller så har de snöslask i melonen.

Majoriteten muslimer tror på sina religiösa företrädares totala maktfullkomlighet. Muslimska talesmän som Zuhdi Jasser vilka är för en separation av moskén och staten är stark i minoritet. De häcklas och hotas till livet av Islamisterna för att tala emot politisk islam. För de oupplysta och vilseledda är de hög tid att studera de verkliga talen om hur många som verkligen företräder islamismen. Clarion Project har sammanställt fakta på ett sätt som sänder kalla kårar längs ryggraden i “The untold story of the Muslim opinions and demographics” (http://go.clarionproject.org/numbers-full-film/ och http://www.clarionproject.org/sites/default/files/By-the-Numbers-Bibliography.pdf).

Varför skall vi ta hotet från ISIS mot västvärlden på allvar? Därför att tro kan försätta berg och i det avsekulariserade Europa inte finns någon tro på annat än att fördela välfärden. Islamismen står i total kontrast till ett fritt kritiskt tänkande.

I islamisk tradition, är Dabiq platsen som i Bibeln kallas "Armageddon". I och runt denna by tror ISIS att det slutliga slaget mot “korsfararna”, eller "Roms arméer” (som fanatikerna kallar det) kommer vinnas en gång för alla. Enligt deras syn kommer detta fältslag att öppen vägen till Istanbul och Europa, samt därefter världen utanför. Dabiq är så central för denna vision att den nämns om och om igen i ISIS propaganda. Så vad spelar det för roll vad de naiva och oinformerade i västvärlden tror.

På flera ställen i Koranen nämns den kommande domedagen (Yawm al-din), vilket är en fasansfull tid då muslimska troende kommer att skiljas från de otrogna, som kommer att vara "ledde till helvetet i folksamlingar," bland "kokande vatten och i olika nyanser av svart rök. Detta kommer att bli ett stort ögonblick för alla sanna muslimer. Inte så bra för resten av oss.

Enligt Muhammads Hadith kommer Dajjal att födas nära Iran och Syrien vid en tidpunkt då omoral råder, specifikt när homosexualitet och drogmissbruk härskar. Sjuttiotusen judar kommer att förföljas av Dajjal föra att bekämpa de verkliga muslimer, som kommer att ledas av en efterträdare till Muhammed kallade Mahdi. Episka strider kommer att uppstå.

Sunni and Shia muslimer har var sin tro på när nästa Mahdi kommer att återuppstå.

Irans högste ledare, ayatolla Khamenei – såväl som fadern till den iranska revolutionen, Ayatollah Khomeini – är en ivrig anhängare av återkomsten av Mahdi.

Enligt Islamisterna kommer återuppståndelsen av Mahdi att leda till en konflikt liknande ett tredje världskrig, med en ogripbar förödelse. I denna bilden förenas de sunnitiska och shiitiska traditionerna om en apokalyptisk händelse där båda sekterna utkämpar den slutliga kosmiska striden med en överraskande allierad Mahdi som bekämpar den enögde Dajjal. Och mitt upp i allt detta kommer enligt både sunnitiska och shiitiska traditioner, de att få sällskap av Jesus Kristus i det blodiga slaget mot Dajjal.

Inrättandet av kalifatet är ett annat tecken för islamister att det förestående slutet är nära. Framgången för ISIS ligger i att ha utropat en islamisk stat. Detta har gjort det oemotståndlig för tusentals rekryter från hela världen, inklusive Europa och USA, att gå med i striden inför den slutliga apokalypsen.

Den före detta befälhavaren för Delta Force general William G. "Jerry" Boykin har uttalat att islamisk rätt, som de flesta muslimer lyder under (kallad sharia) kan omöjligt samexistera med demokrati. Han har tillagt att försöka införa sharia i Amerika skulle resultera i "förstörelsen av den amerikanska konstitutionen." Enligt Boykin kan man inte ha en samexistens mellan en demokrati och sharia.

Islam består endast till ca 16% av religion och till stor del i övrigt av det juridiska system som kallas Sharia. Och om man, enligt Boykin, frågar de flesta muslimer i Amerika, även om de inte är våldsamma och inte deltar i jihad, om de skulle stödja införandet av sharia, så visar tyvärr de senaste opinionsundersökningarna att de skulle stödja genomförandet av sharia. Det vore naivt att tro på annorlunda siffror för muslimer i Europa.

Under det senaste året har det vällt in muslimer över hela Europa från mellanöstern. Från den korrekta politikerklassen trummas buskapet ut att ett multikulturellt samhälle är inte bara att fördra, men att de som är emot måste demoniseras som islamofober och likställas med rasister från 1930-talets nationalsocialistiska scen. 

Det föreligger dock en fundamental skillnad mellan att hjälpa mänskor som stödjer en västerländsk syn på ett fritt samhälle byggt på demokrati med en tro på den enskilda individens förnuft och Islamister som tror på ett autokratiskt statskick. Att släppa in miljoner med individer vilka inte delar denna grundläggande syn på hur ett samhälle bör organiseras är inte bara ett stort misstag, utan även ett hot mot alla demokratiska samhällens existens. Värst av allt är att de som tror på det fria samhället nu får stå för notan för alla de medellösa lågkompetenta muslimer vilka inte kan, eller vill försörja sig själva.

Värst av allt är den dubbelmoral som är den förhärskande i Europa. Få svenskar, fransmän eller tyskar är intresserade att integreras med muslimer. Det kan ju inte komma som en överraskning att unga arbetslösa muslimska män känner sig helt utanför de västeuropeiska samhällena. Miljön i getton som Rosengård i Malmö och liknande ställen på andra platser i Europa är rena kläckningsfabriken för Islamister. I takt med att den ekonomiska depressionen i Europa förvärras kommer trycket på välfärdsstaterna att öka till bristningsgränsen. 

Stora delar av Europa står inte bara inför en ekonomisk kollaps utan även inför en kollaps av den värdegrund som kontinenten utvecklat sedan upplysningstiden. Om vi inte kan föra debatten på en saklig grund kommer islamisterna att inte bara vinna den utan även komma att utgöra ett betydande hot mot den västerländska civilisationen. 

I filmen “By The Numbers” framför ordföranden för “Muslims Facing Tomorrow” Raheel Raza en ärlig och öppen diskussion om muslimska åsikter och demografi. Filmen beskriver de radikaliserade islamistiska krafterna som ett större problem än de flesta politiskt korrekta regeringar och individer är redo att erkänna. Den visar på att ISIS – den islamiska staten – försöker att penetrera USA med en tillströmning av så kallade flyktingar? Muslimer radikaliseras nu på amerikansk mark? Vidare beskriver filmen organisationer som CAIR, som utger sig för att representera amerikanska muslimer. Frågan är om CAIR kan länkas med radikaliserade individer som har länkar till terrororganisationer? Om detta händer i USA så kan vem som helst med ett kritiskt tänkande föreställa sig vad som händer i ett land som Sverige där tiotusentals muslimer vällt in varje månad under större delen av 2015.

No comments: